Unge på toppen Academy

Konceptet "Unge på toppen"

“Unge på toppen” er et koncept der ejes af thomassonne.dk – Din HR-Partner. Konceptet er udviklet i samarbejde med Sønderborg Kommune og Aabenraa Kommune. Sønderborg Kommune og Aabenraa Kommune er vores hjembase, og er her vi holder til. Det var Aabenraa Kommune og ITD – Brancheorganisationen for den danske vejgodstransport der i 2017 sammen med thomassonne.dk – Din HR-Partner slog sig sammen, for at prøve noget nyt. Det har så siden hen udviklet sig.

UPT Academy

Indhold:
Unge på toppen er et succesfuldt koncept. Mange kommuner har rettet henvendelse til os, for at høre hvordan man gennemfører sådanne et projekt.

Konceptet er et solidt håndværk, som består af mange del-elementer, som er vigtige af være opmærksomme på og konsekvente omkring.

Der er mange interessenter i projektet herunder de virksomheder der støtter projektet, borgerne i kommunen, pressen mv. Derfor er det vigtig, at man i etableringsfasen får støbt et solidt fundament.

For at imødekomme de mange henvendelser, har vi lavet et program, som giver jer mulighed for selv at gennemføre lignende projekter i jeres kommune – enten som 100 % selvkørende eller evt. støttet af os.

Programmet består af et foredrag, som kan gennemføres ude i jeres kommune eller virksomhed. Her giver vi en indføring i projektet og dets fundament herunder tidslinje, virksomheder og rekruttering. Foredraget tager ca. 2 timer, og giver jer en god ide om “What it takes?”

Dertil har vi strikket 3 x 2 dage sammen, hvor vi arbejder detaljeret med planlægning samt gennemførelsen af projektet.

Foredrag:
Sæt ca. to timer af i kalenderen. Inviter beslutningstagerne samt virksomheder som kunne være interesserede i projektet.
Læn jer tilbage og nyd de to timer, hvor vi vil introducere jer til projektet. Vil vil her komme ind på:
– Fundamentet for projektet
– Projektets tre bestanddele (kost&idræt, personlig rådgivning samt praktik)
– Projektets tidslinje (rekruttering, udvikling, turen til Frankrig samt efterværn)
– Sjove og gribende billeder og filmklip

1. kursus (2 dage)
Her vil vi introducere jer til fundamentet til projektet.
Vi vil sammen udarbejde tidslinje, og gå projektet grundigt igennem.
Vi vil gennemgå projektets tre bestanddele samt hvordan vi løser dem.

2. kursus (2 dage)
Hvordan klæder vi virksomhederne på bedst muligt til de unge? Hvordan kommer samarbejdet til at fungere bedst muligt? Hvad kommitter virksomhederne sig til?
Hvordan klæder vi sagsbehandlerne på til at prikke de rigtige unge på skulderen?

3. kursus (2 dage)
Det daglige arbejde med de unge. Hvordan sikrer vi udviklingen af de unge? Hvornår trækker vi en ung ud af projektet? Kan vi tage nye ind?