Status efter 3 uger i “Unge på toppen”

Overordnet er vi kommet rigtig godt i gang med de unge. Medierne har været rigtig glade for projektet, og vi har både været i DR og TV2.
Vi har været i gang i tre uger nu, og vi kan allerede se betydelige fremskridt hos de unge. Vi er pt. 23 seje unge – 9 piger og 14 drenge.

Pigerne i gang med lidt opvarmning

Træningen så vidt har primært bestået af spinning og muskeltræning i Fitness Syd samt Orienteringsløb i Søgaard Skov. En anden vigtig del af projektet har været at tale om kost, døgnrytmer samt det at møde til tiden. Da vi startede 18 FEB mødte 7 for sent, halvdelen spiste ikke morgenmad og næsten ingen havde madpakke med. I dag 8 MAR havde alle spist morgenmad og alle havde madpakke med – og alle 23 unge sad klar til tiden præcist kl. 0900.

Wasabi Film følger os løbende – og det bliver spændende at se, når alle deres optagelser bliver til en hel serie på 9 afsnit. Serien forventes sendt til efteråret 2019.

De unge bliver trænet i at læse Orienteringsløbskort inden de bliver sluppet løs i Søgaard Skov.

Vi prioriterer som nævnt mødestabilitet, men også om den unge formår at indgå i gruppen og kan være en del af et team. Den del er vi konsekvente omkring. Derfor er 4 faldet fra i de tre første uger – så tallet i dag er 23 deltagere i projektet.

I uge 11 begynder vi så småt at præsentere de unge for virksomhederne, for derved at kunne starte virksomhedspraktikken op i løbet af uge 12. Det glæder vi os til – for det er jo det det hele handler om. Fredag i uge 11 får de unge udleveret deres cykel, og udendørstræningen kan begynde.