Så er vi i 7. uge af projektet – Praktikken er i gang og vi er nu over de 50 km, når vi er ude på raceren!

Dagene bliver længere – både hvad angår solens vandring på himlen, men også for de unge i projektet. Vi har fået godt fat i den daglige struktur med at spise noget godt til morgenmad, møde til tiden (5 min før), og så ud og levere en god dags arbejde.

 

Vi er kommet i gang med praktikken ude ved vores virksomheder, og det er noget de unge syntes er fedt! Virksomhederne tager godt imod de unge, og alle bliver sat til et reelt stykke arbejde. Det er vigtigt for motivationen.

 

På billedet har vi Patrick, som er i praktik ved Meldgaard. Patrick vil gerne være lastvognschauffør, og det er der gode muligheder for inde ved netop Meldgaard. Så hvis Patrick passer sin praktik godt, er der gode muligheder for succes. Det er noget som giver mening for Patrick, og det motiverer ham.

 

Vi er nu 24 deltagere. 10 piger og 14 drenge – og alle kæmper en flot kamp for at komme videre i deres liv, og ind på arbejdsmarkedet eller uddannelse for at blive selvforsørgende. For alle i projektet er det klart, at alle hver især kæmper deres egen lille kamp med de udfordringer de hver især har. Sammenholdet de unge imellem, respekten for deres forskelligheder og den team-spirit vi efterhånden har fået opbygget, er med til at gøre de udfordringer overkommelige. Sammen er vi stærke!

 

Vi har lavet et lille hold på 4 unge som kommer til at gennemføre turen op ad Alpe D’Huez på mountainbike. Det er primært pga. fysiske udfordringer. Men også her er humøret højt.

Konditionen begynder også at blive bedre – hvad der før virkede fuldstændig uoverkommeligt, er nu gennemført. Vi har rundet den første mile-pæl på racercyklen – nemlig den 50 km, og alle kunne cykle længere da vi var i mål. Så den tro på, at vi kan meget mere end vi selv tror, er begyndt at spire.

I løbet af april skal vi gerne nå de 100 km på raceren og i løbet af maj  de 180 km. Så fra nu af, er der kun én vej, og det er fremad.