9. etape fra Dole til Bourg-Em-Bresse er gennemført – 125 km

Endnu en varm dag er overstået i Frankrig, og nu kan vi for alvor begynde at skimte Alpe D’ Huez.

126 km til Grenoble stod der på et vejskilt nede i byen, som vi netop har passeret. Det vidner om, at vi har under 200 km til toppen af Alpe D’Huez.

De 125 km i dag, var igen en prøvelse af de store. Vi kørte forbi et termometer som viste hele 37 grader. Som de unge siger – “Det er sgu ikke kilometerne som presser os – det er varmen!!” Heldigvis havde vi alle disciplin nok til, at få gennemført de 95 km inden frokost, og derfor havde vi kun små 30 km hjem fra frokost. Frokosten blev gennemført i en lille hyggelig by Coligny, hvor vi spiste lige ved siden ad en kirke. Og det bedste af det hele var, at lige ved siden ad kirken var en lille kilde, hvor der kom koldt og dejligt rent vand ud. PERFEKT!!

Kopier link og se ruten: http://m.gpsies.com/map.do;jsessionid=2E6DC6EA1E39D39B2F155E2578F17F74.fe3?fileId=tkbofiqrtuyjjwsb

Rent lav praktisk gjorde vi sådan i dag, at Annica, Rune, Karsten, Kenneth (stab) og Nick kørte frem til netop kirken, og kørte herfra mod mål i Bourg-Em-Bresse. Kenneth vendte cyklen rundt ved kirken, og kørte resten af holdet i møde, som kom cyklende fra Dole. Vi (holdet fra Dole) mødte Kenneth ca. 20 km fra kirken, hvor Kenneth så vendte sin cykel den anden retning, og viste resten af holdet til kirken. (Gav det mening?? – det gjorde det ihvertfald for os :o))

Ved kirken besluttede et par af de unge sig for, at køre det sidste stykke med bilerne ind pga. små-skader og tendenser til dehydrering. Resten trodsede vejret, og cyklede hele vejen i mål.

Så alt i alt en rigtig god dag, hvor alle fik cyklet. Nu venter den sidste etape til Grenoble – og så kommer den store dag….