7. etape fra Nancy til Luxeuil Les Baines er gennemført – 125 km

Så kom vi lidt længere ned i Frankrig imod det store mål på fredag.

Dagens etape på ca. 125 km var rent km-mæssigt til at overskue – men varmen og de små hidsige stigninger undervejs udfordrede alle. Vi rundnede de 36 grader i dag.

Kopier link for rute: http://www.gpsies.com/map.do;jsessionid=0B08654262B40CD555130C8E4F875FB9.fe2?fileId=rrvrmzvbhtcdnkkp

Af det mere dramatiske og underholdningsmæssige, så valgte Nick at komme op og slås med en kantsten, en lygtepæl og en grøft. Kantstenen fældede ham og lygtepælen lod ham passere så grøften kunne slå ham til jorden. Vi mistænkte et brækket kraveben og han blev kørt på skadestuen. Han slap dog heldigvis ‘bare’ med nogle knubs. Nick er fit for fight igen imorgen, siger han selv – men mon ikke han tager en hviledag.

Men det er fedt, at de unge er så tændte som de er. Fedt at det nu er sådan, at jeg som projektleder, skal stoppe de unge i deres iver for at cykle.

Karsten tog igen ca. 35 km og fulgte godt med vores håndledsbrækker-team. Så alt i alt en god dag.

I dag tog vi også afsked med Flemming Nielsen, som med kort varsel havde taget turen med som Logistikchef hele vejen fra Aabenraa til Nancy. Tusinde tak til ham