10. etape fra Bourg-Em-Bresse til Grenoble er gennemført – 140 km

Så kom vi for alvor ind i alperne!

Efter små 1400 km i sadlen, er de første alper begyndt at dukke op. Samtidig med alpernes opdukken, blev der en smule i stille i feltet, da de unge begyndte at få sig en ide om, hvad det er for en størrelse de skal forcere fredag. Fedt! :o)

I dag tog vi turen fra Bourg-Em-Bresse til Grenoble – og i dag mødte vi også den første egentlige top “Col du Banchet” på 695 meter efter 98 km. Stigningen startede efter ca 70 km, og begyndte så småt at kunne mærkes i benene med 5 km igen, hvor vi havde flere strækninger med over 15 % det sidste stykke. Men igen klarede de unge det til UG.

Kopier link og se vores rute: http://www.gpsies.com/map.do;jsessionid=5439FE4D7D3FA3936F3B01B357F933B4.fe2?fileId=bmzkpwlxumpnbgif

I byen Voreppe – 20 km før Grenoble – tog vi en lille tur på McDonalds, for at få en milkshake og et par cheeseburgere – det var velfortjent. Det sidste stykke til Grenoble tog vi langs floden, hvor der var en dejlig cykelsti i skyggen.

Dagen i dag var ikke så varm som de to sidste, men det var dog stadig over de 30 grader.

Vi kom i mål ved 17-tiden – og de unge var glade for den sidste lange etape. Glade og stolte omfavnede de hinanden – nu ved det godt, at den er hjemme. Imorgen venter 46 km til foden af Alpe D’Huez – og så 12,2 km op. Juhuuu…